Skip to content

Erik de Jong

B2B Marketeer

Erik a.k.a EJO of ‘Young Erik’ is één van de twee ‘Erikken’ uit het team. Een sociaal dier die goed is in contacten leggen én onderhouden. Ideaal in zijn werk waarin hij veel samenwerkt met collega's, (potentiële) partners en andere externe partijen! 

Energie krijgt hij van werken met mensen, growth hacking, nieuwe productproposities uitwerken en hij behaalt niet alleen graag doelen, hij stelt ze ook graag op 😁.  

Erik houdt van koffie en ontdekt daarnaast de wereld van Wiskey. Andere dingen waar hij gek op is: vrienden, gezelligheid, wakeboarden, zaalvoetballen, crossfitten en cryptomunten. Daarnaast rijdt hij graag langs kustwegen en vindt hij het leuk om kringloopwinkels en tweedehands winkels te bezoeken.Erik de Jong B2B Marketeer Campercontact

Zijn meest memorabele campermoment omschrijft hij als volgt: 

‘Touren met een camper geeft mij sowieso een heerlijk gevoel van vrijheid en rust: Wakker worden bij/aan het strand, met zelfgemaakte cappuccino. Heerlijk!’ 

Campercontact. Discover. Stay. Share.

De slagzin van Campercontact is als volgt in hem verweven:  Erik ontdekt het liefst: nieuwe plekken, bosrijke omgevingen en mooie kringloopvondsten.   Staat het liefst stil bij: plekken aan zee/strand, maar kleine boerencamperlocaties vind ik ook heerlijk. En deelt het liefst foto’s en ervaringen van en bij camperlocaties. 

Erik heeft zijn favoriete nummers verzameld en inspireert je graag met de volgende hits voor onderweg: