Skip to content

Deze ambitieuze leider ‘en luxepaardje op de camping’ is actief en wordt blij van een heleboel dingen. Zo is het lijstje met dingen waar hij energie van krijgt niet de minste:  

  • Het coachen en ontwikkelen van mensen

  • Vastbijten in strategische en complexe projecten of uitdagingen. En daarin samen tot juiste oplossingsrichtingen komen. Mooi om hier de leiding in te kunnen nemen.

  • Samen successen boeken & vieren!Jorian Keij CEO Campercontact

Buiten werk om houdt hij van zijn gezin en van sporten. Zo fietst hij graag op zijn mountainbike of racefiets en speelt hij zaalvoetbal. Daarnaast gaat hij graag uit eten of een weekendje weg.   

Jorian is geen camperaar, wel een ‘glamperaar’. Hij kampeert in luxe accommodaties. Maar het buiten zijn, de vrijheid, dynamiek en gezelligheid die hierbij komt kijken is iets wat hij enorm leuk vindt. 

Campercontact. Discover. Stay. Share.

Hoe de slagzin van Campercontact is verweven in zijn leven: Jorian ontdekt het liefst: hoe mensen interacteren en hoe zij digitale producten voor zich (kunnen) laten werken,   Staat het liefst stil bij: memorabele momenten die je met elkaar deelt en viert en  Deelt het liefst: mooie ervaringen, successen en resultaten.

Jorian heeft zijn favoriete nummers gebundeld en inspireert je graag met de volgende hits voor onderweg: