Skip to content

Maarten Rooseboom

CTO Campercontact LinkedInMaarten is de technische leider van het stel. Hij krijgt energie van ‘out of the box denken’ en krijgt graag veel gedaan met weinig middelen. Waar hij tijdens werktijd vooral digitaal dingen uitdenkt en maakt, is hij daaromheen graag fysiek aan het werk. Mooie nieuwe dingen maken, daar houdt hij van! 

Hij tennist graag. Op hoog niveau, maar dat laatste staat zijn conditie meestal niet meer toe (zijn woorden!). Daarnaast is Maarten een mooi weer wielrenner en is hij in en om huis graag aan het klussen, tuinieren en verbouwen. Die mooie nieuwe dingen maakt hij dan ook graag in en om huis. Om daarna welverdiend te genieten van goede wijn en lekker eten.  

Maarten Rooseboom CTO Campercontact

Maarten is geen camperaar, maar gaat wel naar de camping. Zijn meest memorabele kampeermoment: ‘midden in de nacht een gootje graven rond de tent met een pan om te voorkomen dat de stortregens als een rivier door de tent heen zouden stromen...mission failed.’ Euh Maarten, zijn daar toevallig ook foto's van? 🤔😜   

Campercontact. Discover. Stay. Share..

De slagzin van Campercontact is als volgt in hem verweven:  Maarten ontdekt het liefst: nieuwe plekjes om te genieten met familie en vrienden, Staat het liefst stil bij: het opgroeien van mijn kinderen en Deelt het liefst een goede fles wijn. 

Maarten heeft zijn favoriete nummers gebundeld en inspireert je graag met de volgende hits voor onderweg: