Skip to content

Martine Werensteijn

Product ownerMartine is de Product owner van het stel. Zij is de schakel tussen het team en de ontwikkelaars en vertaalt de wensen van alle belanghebbenden naar de technici. Ze krijgt energie van een mooi resultaat waarmee ze zowel de organisatie als de gebruiker blij maakt.  

Naast haar werk doet ze aan beeldhouwen: ‘lekker hakken in steen 😊’. Verder is ze gek op lezen, gamen, klussen, wandelen en tafelen. Ook support ze haar zoons regelmatig langs de lijn bij atletiek en voetbal.    

Martine Werensteijn - Product owner Campercontact

Meest memorabele campermoment van Martine  Ze is er nog nooit echt met een camper op uit getrokken, maar heeft als kind wel veel mooie vakanties met een vouwwagen beleefd. ‘Ik heb een keer op het strand geslapen in Israël. Wow wat een heldere sterrenhemel! En vakantie gevierd in een Yurt. Ik zou nog wel eens graag met onze drie jongens een vakantie on tour gaan. Door Canada en Amerika. Het is heerlijk om buiten te eten en te koken, bijvoorbeeld met Dutch ovens op een vuurplaats. Gewoon omdat het dan alleen even om de basisdingen gaat: met elkaar zijn, eten, drinken en relaxen 😊. 

Campercontact. Discover. Stay. Share..

Hoe de slagzin van Campercontact als volgt in haar is verweven:  Martine ontdekt het liefst: nieuwe plekken (ik hou van bergen en water), weetjes en interessante artikelen. Staat het liefst stil bij: de mensen die ertoe doen in mijn leven. Deelt het liefst: ideeën waarmee ik mensen verder kan helpen. 

Martine heeft haar favoriete nummers gebundeld en inspireert je graag met de volgende hits voor onderweg: