Skip to content

Data Analist

Nederland, Utrecht, SoesterbergMarketing

Functieomschrijving

Data wordt steeds waardevoller in ons werkleven en daarbuiten. Ook bij Campercontact is data belangrijk om onze groei door te kunnen zetten. Om deze dromen te kunnen realiseren hebben wij een vacature openstaan voor een ambitieuze Data Analist die met ons hét avontuur aangaat.


Bij Campercontact werken we toenemend data-gedreven. Jouw voorgangers hebben een uitdagende omgeving neergezet waarin data vanuit verschillende bronnen wordt verzameld in een datawarehouse. Vanuit dit datawarehouse worden inzichten verkregen die intern en extern worden gebruikt.

Afgelopen jaren zijn wij bij Campercontact hard gegroeid van 100.000 naar 800.000 gebruikers op ons platform. Ons doel is dat in 2025 maar liefst 5 miljoen camperaars de wereld in trekken met onze app. Ook willen we het aantal camperlocaties fors verhogen. Met die ruim 800.000 gebruikers op onze app weten we veel van de camperaar. We hebben veel data tot onze beschikking en zijn steeds beter in staat om data te verbinden om tot nieuwe inzichten te komen. Jouw analyse is de basis voor groei en helpt met het maken van de meest inspirerende reizen en overnachtingen voor onze camperaars. Daarnaast vormt jouw analyse het startpunt voor nieuwe business modellen.

Alvast een sneak peak van wat je krijgt bij ons: 29 vakantiedagen, een eindejaarsuitkering, ruim opleidingsbudget, ontzettend leuke collega's, groei ambities en personeelsborrels!


Wat verwachten we?

In deze rol ga je Campercontact helpen om de inzichten op basis van data nog verder te ontwikkelen, zodat wij in staat zijn nog beter aan te sluiten bij de behoeften van onze 800.000 Europese gebruikers.

Je weet je weg goed te vinden binnen een brede organisatie. Je schakelt met de marketeers over datamodellen voor o.a. lidmaatschap en verzekeren en je weet dit op een aantrekkelijke wijze te visualiseren. Je bent op zoek naar een tweede stap in je carrière. Je blijft leren en ontdekken. Je wordt inhoudelijk en procesmatig begeleid door ervaren professionals en waar nodig voor specifieke data kennis schakel je hulp in van buiten.

Vereisten

Wat vragen we van jou?

Binnen Campercontact ben jij degene die alles weet van data en hoe uit die data het maximale aan inzichten te verzamelen.

 • Je bent in staat om commercieel gedreven analyses te maken die bijdragen aan de juiste inzet van marketing en communicatie. De mogelijkheid om in onze communicatiekanalen de doelgroep gepersonaliseerd te bereiken, wordt steeds belangrijker.
 • Je beheerst de data tools die nodig zijn om deze rol goed in te vullen. Kennis van Python, R, SQL, en Google Analytics is een vereiste.
 • Je beheert de datavisualisatie waarmee je bestaande dashboards beheert, aanpast naar nieuwe wensen. Je weet deze informatie te delen binnen de organisatie.
 • Je beheert het datawarehouse en de bijhorende omgeving, signaleert issues en lost ze op. Je zorgt voor updates, aanpassingen en onderhoud.
 • Je bent het cijfermatig geweten van het marketingteam en weet jouw scherpe analyses om te zetten in heldere adviezen die leiden tot inzichten, betere beslissingen en gerichtere campagnes.
 • Je beantwoordt data gerelateerde vragen die overal uit de organisatie naar boven komen.


Wat heb je nodig?

 • Een afgeronde HBO of WO-opleiding die bèta gerelateerd is
 • Minimaal 2 jaar werkervaring als data analist/ specialist
 • Affiniteit met marketing
 • Je werkt zelfstandig en wil nog veel leren


Wat heeft Campercontact jou te bieden?

We zijn een groeiende en ambitieuze organisatie. Onze cultuur is informeel en down-to-earth. Hard werken gaat hier prima samen met plezier maken binnen een informele sfeer. Verder bieden we jou:

 • Een uitdagende en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid
 • Een prima salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. 29 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband, een pensioenregeling, bijdrage aan je ziektekostenverzekering, een eindejaarsuitkering en nog veel meer)
 • Veel ruimte om jezelf en het team te blijven ontwikkelen mede door een gegarandeerd opleidings- en coachingsbudget
 • Laptop
 • Camper ervaring opdoen in de NKC-camper
 • Dagelijks vers fruit en heerlijke bonen koffie, kopje (kruiden)thee kan natuurlijk ook
 • Elke middag de mogelijkheid om een frisse neus te halen in het naastgelegen bos
 • Een organisatie waar veel aandacht is voor het activeren van samenwerking, mede door het geven van inzicht in drijfveren, meelopen op de afdeling, diverse personeelsuitjes en gezellige borrels.


Over ons

Bij Campercontact houden we van reizen. We houden van onze camperaars. We houden van de camper lifestyle, die zorgt voor vrijheid en zelfstandigheid. Je thuis voelen, waar je ook bent. Onbezorgd, zorgeloos en genietend van het moment. Een camper geeft je de mogelijkheid om in een split second een andere keuze te maken en richting op te gaan. Om je spullen te pakken en op ontdekkingstocht te gaan. Het belangrijkste doel van Campercontact is waardevolle informatie over camperplaatsen en campings toegankelijk te maken voor iedere camperliefhebber en inspiratie te bieden om onvergetelijke momenten te beleven.

of

Campercontact