Skip to content

Het team

Jorian Keij

Head of Campercontact

Carien Bardoel

Project manager

Erik van Laar

Product owner

Erik de Jong

Growth marketeer

Felix Jelmersma

Growth marketeer

Shirley Nijhof

Content marketeer

Julean Grasmeijer

Man van de data

Loes de Leede

E-mail marketeer

Jij?

Developer

Ons verhaal

Bij Campercontact houden we van reizen. We houden van onze campers. We houden van de camper levensstijl, die zorgt voor vrijheid en zelfstandigheid. Je thuis voelen, waar je ook bent. Onbezorgd, zorgeloos en genietend van het moment. Een camper geeft je de mogelijkheid om in een split second een andere keuze te maken en richting op te gaan. Om je spullen te pakken en op ontdekkingstocht te gaan. Deze ontdekkingen en verhalen willen we delen met andere camperaars. Dat is iets wat we altijd hebben gedaan. Online en in het echte leven. Daar is het zelfs allemaal begonnen: een man, zijn camper, en zijn drive om zijn ervaringen te delen met andere reizigers. Sinds 2003 verzamelen we relevante locatie-informatie voor camperaars, van een boek naar DVD, naar een toonaangevend digitaal platform. Het belangrijkste doel van Campercontact is waardevolle informatie over camperplaatsen en campings toegankelijk te maken voor iedere camperliefhebber.

Zorgeloos reizen begint met een goede voorbereiding. Betrouwbare informatie binnen handbereik zorgt voor een zorgeloze en onvergetelijke vakantie. Dat gunnen wij iedere camperaar.

Campercontact. Discover. Stay. Share.

Bij Campercontact staat werkplezier en werkgeluk voorop. Kom jij ons gedreven en ambitieuze team versterken met nieuwe idëeen en een dosis humor?

Vacatures bekijken

Campercontact