Skip to content

Het team

Jorian Keij

Head of Campercontact

Ralf van den Berg

CFO

Lars Smit

CCO

Erik de Jong

B2B marketeer

Maarten Rooseboom

CTO

Loes de Leede

E-mail marketeer

Felix Jelmersma

Growth marketeer

Erik van Laar

Content specialist

Martine Werensteijn

Product owner

Kenmerkend voor ons en onze werkwijze:

Ownership

Ambitieus

Vrijheid

Gedreven

Humor

We doen het samen

Innovatief

Creatief

Bij Campercontact staat werkplezier en werkgeluk voorop. Kom jij ons gedreven en ambitieuze team versterken met nieuwe idëeen en een dosis humor?

Vacatures bekijken

Ons verhaal

Bij Campercontact houden we van reizen. We houden van onze campers. We houden van de camper levensstijl, die zorgt voor vrijheid en zelfstandigheid. Je thuis voelen, waar je ook bent. Onbezorgd, zorgeloos en genietend van het moment. Een camper geeft je de mogelijkheid om in een split second een andere keuze te maken en richting op te gaan. Om je spullen te pakken en op ontdekkingstocht te gaan. Deze ontdekkingen en verhalen willen we delen met andere camperaars. Dat is iets wat we altijd hebben gedaan. Online en in het echte leven. Daar is het zelfs allemaal begonnen: een man, zijn camper, en zijn drive om zijn ervaringen te delen met andere reizigers. Sinds 2003 verzamelen we relevante locatie-informatie voor camperaars, van een boek naar DVD, naar een toonaangevend digitaal platform. Het belangrijkste doel van Campercontact is waardevolle informatie over camperplaatsen en campings toegankelijk te maken voor iedere camperliefhebber.

Zorgeloos reizen begint met een goede voorbereiding. Betrouwbare informatie binnen handbereik zorgt voor een zorgeloze en onvergetelijke vakantie. Dat gunnen wij iedere camperaar.

We hebben een missie

Wij geloven dat de beste camperavonturen beginnen met betrouwbare en toegankelijke informatie. Dus onderscheiden we ons door het meest betrouwbare camperplatform te zijn. We staan met zijn allen op een keerpunt in de geschiedenis. De manier van zoeken, contact leggen, boeken en reizen veranderd. Camperreizen veranderen ook! Het is een snelgroeiende markt en de balans tussen werk, privé en reizen verschuift.

We bieden camperreizigers de kans om deel uit te maken van dé camper community. En bieden bedrijven de mogelijkheid om hun locaties aan te bieden op ons platform. We zoeken echt naar wat het beste is voor de community en bouwen een platform van wereldklasse om zorgeloze avonturen mogelijk te maken.

Campercontact. Discover. Stay. Share.