Skip to content

Shirley Nijhof

Content marketeer

  Spontane Shirley is, met haar 29 jaar lentes jong, de benjamin van het team. Ze is graag in gezelschap van haar collega’s om samen te geinen en te brainstormen over nieuwe (content) ideeën. Het allerliefst deelt ze leuke, inspirerende content rondom camperreizen. Content die ze zelf heeft geschreven, samengesteld of ‘heeft geknutseld’ in één van de creatieve programma’s. 

In haar vrije tijd bootcampt ze graag en gaat ze regelmatig uit eten. Daarnaast is ze  echte interieurfanaat. Naast het lezen van woonmagazines en het kijken van woonprogramma’s, ontwerpt ze ook zelf.  Shirley Nijhof Content marketeer Campercontact

Haar meest memorabele campermoment is haar allereerste ervaring met camperen. Met de camper van het bedrijf! Ze maakte genoeg mee om er een amusant blog over te schrijven.  

Campercontact. Discover. Stay. Share.

Hoe onze slagzin is verweven in haar leven:  Ze ontdekt het liefst: prachtige nieuwe interieurs én lekkere wijntjes,  Staat het liefst stil bij: mooie en vrolijke momenten die ze heeft meegemaakt met dierbaren. En deelt het liefst: een borrelplank! En reis- restaurant én interieurtips.  

Favoriete muziek van Shirley  Van Rolf Sanchez, Di-rect, George Ezra en enkele 'part-time lovers', van jaren 70 muziek tot 'modern talking' en van Reggeton, R&B en Latin tot Balleds, Soul of Dance,  Shirley is niet voor één gat te vangen.  

Het is maar net waar ze op dat moment zin in heeft of wat bij de gelegenheid past. Al blijft keuzes maken wel lastig 😉! Iets wat ze qua werkzaamheden beter kan: het allerliefst deelt ze leuke, inspirerende content rondom camperreizen!  Spotify lijstjes voor onderweg bijvoorbeeld. 'My love is immers your love' 🤗🎵 

Niet meteen overtuigd van de lijst? 'You can't hurry love!', dus zet het lijstje vooral op repeat!